Welcome to the Sophos User Bulletin Board.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

LinkBack Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Join Date: Apr 2007
Posts: 983
#1 (permalink)  
Old 11-11-2011, 01:26 PM
Default no connection has been authorized with policy=XAUTHPSK+XAUTHSERVER

packet from initial Main Mode message received on but no connection has been authorized with policy=XAUTHPSK+XAUTHSERVER
2011:11:11-14:19:07 winter-do pluto[31042]: | next event EVENT_REINIT_SECRET in 3221 seconds


has anyone a hint?
My astaro is working behind a fritzbox. The Astaro is configured as an exposed host so that every connection is routed to the astaro.
My problem:
I can t connect from my iphone. I found an entry in the livelog but I ve no idea what is going wrong.
Thanks for help

Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT. The time now is 07:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.

These pages are specifically maintained for the discussion of firewall issues within the Open Source community, and might already reflect new alpha/beta releases under development. Please refer to our product specifications for the functionality of the actual release. Discussions of new/enhanced functionality does not constitute a commitment of Astaro, to integrate this functionality into future releases.