Welcome to the Sophos User Bulletin Board.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Senior Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 484
#1 (permalink)  
Old 07-26-2011, 10:32 PM
Default Exchange 2010 OWA Notifiactions

Hi,

when using web application security to protect Outlook Web Access for Exchange 2010 SP1 users get the following error message when they click on the error icon in the top right corner:

'notifications couldn't be retrieved'

I've followed the instructions mentioned here:

https://support.astaro.com/support/i...ver_ActiveSync

but apparently this doesn't work for every function within OWA. I can access and sent my mail fine, only notifications don't work. As soon as I disable Web Application Security and create a NAT rule for OWA everything works as expected again.

Franc.
Reply With Quote
Junior Member
Join Date: Oct 2008
Posts: 6
#2 (permalink)  
Old 03-01-2013, 07:10 AM
Default

Any solutions available for this. I have exactly the same problem.
Reply With Quote
Junior Member
Join Date: Oct 2008
Posts: 6
#3 (permalink)  
Old 03-01-2013, 07:18 AM
Default

It's in the known bug list of UTM9.

ID21170 9.000 Exchange 2010 OWA notifications don't work
------------------------------------------------------------------------
Description: Exchange 2010 OWA notifications don't work

When using web application security to protect Outlook
Web Access for Exchange 2010 SP2 RU2 users get the
following error message when they click on the error icon
in the top right corner:

'notifications couldn't be retrieved'
Workaround:
Fixed in:
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 05:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.

These pages are specifically maintained for the discussion of firewall issues within the Open Source community, and might already reflect new alpha/beta releases under development. Please refer to our product specifications for the functionality of the actual release. Discussions of new/enhanced functionality does not constitute a commitment of Astaro, to integrate this functionality into future releases.